Sivut

maanantai 5. marraskuuta 2012

Villoja tontille

Sain viime torstaina puhelun, että tontille toimitettaisiin levyvillaa 5 lavallista. Olin hieman häkeltynyt ja kysyin, että mistä villoista on kyse? Kuski totesi, ettei hän tiedä! Ajoin tontille ja siellä todellakin oli 5 lavallista villaa. Hämmentävää, kun meillä villalevyjä tulee vain sisässeiniin ja ulkoseinissä eristys on puhallusvillaa. Todella kiva tilanne näin vuosisadan sateisimman syksyn keskellä..

Kyselin hieman meidän timpureilta ja heidän mukaan villoja tarvittaisiin vasta noin 3 viikon päästä, hieno homma. Suojasimme villapaalit pressuilla ja rakennusmuovilla sekä lisäksi teippasimme ne tiukasti kiinni siten, että tuulien pitäisi jättää ne paikalleen. Kuitenkin ilmankosteus on melko korkea ja näillä sademäärillä on oikeastaan ihan sama, kuinka jotain suojaa, kastuu se kuitenkin.

Teimme viikonloppuna sähköpostilla reklamaation Hartman kodille. Tänään saimme iltapäivällä Hartsulta vastauksen, että olivat erehdyksessä tilanneet villat tontillemme. Hartsu pahoitteli virhettä ja kertoi huolehtivansa siitä, että mikäli villat olisivat asennuksen aikana kosteita, asentajien tulisi siitä ilmoittaa ja jättää kosteat villat asentamatta. Asiallinen ja hyvä suhtautuminen, johon ollaan tässä vaiheessa tyytyväisiä.
Villat suojattuina

Hartsun henkilöstö reagoi asiassa kiitettävän nopeasti, samoin kun aikaisemmin Skaalan virheellisesti toimittamien ikkunoiden osalta.

Keittiössä
Levytys alkaa tuomaan talolle muotoja
terassi ja parveke

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti