Sivut

tiistai 13. marraskuuta 2012

Raksaovi ja ikkunoita - kohta säältä suojassa

Timpurit ovat olleet vauhdissa ja talo on jo kokonaan levytetty. Täytyy todeta, että nyt talon muodot hahmottuvat entistä selkeämmin, lisäksi kun ikkuna- ja oviaukot ovat paikallaan, niin myös mittasuhteet hahmottuvat entisestään paremmin paikalleen.

 

Olemme jonkin aikaa etsineet itsellemme rakennusaikaista ulko-ovea. tori.fi ja huuto.net kyllä tarjosivat vaihtoehtoja, mutta niiden hinnat olivat melko kovia suhteessa käyttötarkoitukseen tai sitten olivat turhan kaukana nostaen rahdin osuuden korkeaksi kokonaishinnasta. Lopulta laitoin ostoilmoituksen Facebookin paikalliselle MOVL-sivustolle ja niin vain nappasi! Melko kärsinyt, jo kerran raksaovena toiminut ovi karmeineen matkasi kärryn perällä tontille. Hinta oli enemmän kuin kohtuullinen ja luulenpa, että saan tämän myytyä eteenpäin samaan käyttötarkoitukseen ostohinnalla.

Raksaovi


Tänään kävin raksalla vasta pimeän laskeuduttu viemässä oven ja tarkistamassa mahdollisen etenemisen. Suuri osa alakerran ikkunoista oli paikallaan!! Ja sitä ikkunapinta-alaa on paljon!



Yläkerran ikkuna nostettiin jo aiemmin ylös


Meille tuli Skaalan Beeta-ikkunat

Keittiön alaikkunat asennettuina

Piakkoin myös parvekkeen lattian pitäisi alkaa valmistua, rakenteeseen tulee bitumihuopaa pitämään vesi ulkopuolella. Rakenteen kaadot ovat jo valmiina ja näyttävät ainakin näin maallikon silmiin riittäviltä.

1 kommentti:

  1. Moi! ollos hyvä ovesta! Mielenkiintoista jäädä seuraamaan projektianne! Tsempitykset teille!
    käy kurkkiis mun omaa www.metsolankannel.blogspot.fi

    VastaaPoista