Sivut

keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Oja umpeen ja tavaraa tontille


Putken eristäminen käynnissä
Seinäjoen Energia ilmestyi kuin ilmestyikin eilen aamulla eristämään kaukolämpöputkeaan! -ja perässä seurasi pikkuinen vihreä kaivinkone täyttämässä aiemmin kaivettua linjaa. Keskustelin työntekijöiden kanssa ja totesin ihmettelevään sävyyn, että jos olisivat vieneet linjan ojaa pitkin ja kiertäneet meidän autotallin takaa, olisivat he saaneet pitää linjaa auki niin kauan kuin haluavat ja toisaalta täyttämiseen ja viimeistelyyn ei olisi tarvinnut laittaa niin paljon resursseja. Lisäksi olin ymmärtänyt, että linja halutaan viedä keskeltä pihan läpi siksi, että tallin kiertäminen olisi ollut liian pitkä reitti.
Linjassa kaukolämpö, sähkö, valokuitu ja varaputki Anvialle
"söpö" pikku kaivuri
No, Energian linjassa kaikki mutkat ovat 90 asteen kulmassa, joten loppujen lopuksi nyt tehty linjaus ei ole juurikaan lyhyempi ja lisäksi siinä on yksi 90 asteen mutka enemmän... Joten perusteet sille, että linja piti väkisin vetää meidän valmistellun pihan läpi, näyttävät entistä ihmeellisemmiltä. Tällainen asiakkaan näkökulmasta omituinen ja suoraan sanottuna huono asiakaspalvelu yhdistettynä pakkoasiakkuuteen on erittäin turhauttavaa.

Ihan täysiä pisteitä Energialle ei voi myöskään antaa jälkitöistä, vietin koko päivän vahtien kaivinkonetta, jonka kuski sinällään oli pätevä ja teki hyvää jälkeä, mutta ellen olisi ollut varmistamassa työn lopputulosta, olisi aiemmin sepelillä ollut piha jäänyt hiekalle ja talven sateissa erittäin kuraiseksi.




Tämä ei ihan vastaa sitä, mitä piha oli ennen Energiaa


Onneksi vaadittu sepeli tuli



Iltapäivällä saatoin ilmoittaa rahdin kuljettajalle pihan olevan valmis ottamaan vastaan suunnitellun puutulvan.  Eilen tuli yksi lasti ja tänään loput kolme. Kaipa niillä talo ainakin osittain pystyyn nousee, tavaraa oli kyllä sen verran paljon. Runkoporukka aloittaa huomenna, hiemako jännittää!! Tästä se sitten taitaa kuitenkin lähteä!
ensimmäinen lasti

purkuhommia

viimeisimmät puut tuotu

paksuja palkkeja

tavaraa on joka puolella tonttia


Lattia muovin ja veden alla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti