Sivut

torstai 11. huhtikuuta 2013

Kattopaneelia paikalleen

Eilen alkoi valkoisten MDF-kattopaneelien asentaminen.  Timpurit kyselivät hieman, että haluammeko jotain kuviota kattoon, mutta todettiin ettei haluta mitään tähtikuviota kattoon. Paneelit on jo asennettu suurimpaan osaan yläkertaa ja ne tekevät erittäin suuren vaikutuksen talon kokonaisilmeeseen. Yhdistettynä pohjamaalin valkoisiin seiniin talon ilme muuttui erittäin valoisaksi. Tästä tulee hyvä!





Autotalli valmistui säältä suojaan reilussa viikossa. Täytyy ihastella työtahtia. Ovet odottavat vielä asentamista, mutta sen jälkeen tallin työstäminen siirtyy minulle ja pikkuveljelleni. Jäihän siihen vielä tekemistä..








Raksan jätehuoltoon liittyen on annettava kiitosta Sitalle. Meillehän tuli perinteisen lavan sijaan energiajakeelle tarkoitettu kontti. Tyhjäykset tapahtuvat tilauksesta, pääsääntöisesti näiden konttien tyhjennys on loppuviikosta, joten jos viikonloppuna näyttää kontti täyttyvä, voi tyhjennyksen pyytää sähköpostilla. Viimeisimmän tyhjäyksen yhteydessä meillä oli tarve siirrättää kontti toiselle puolelle tonttia. Kävin aamuyöllä junalle mennessä merkkaamassa kontin uuden paikan. Illalla takaisin tullessa kontti oli löytänyt halutulle paikalle.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti