Sivut

torstai 4. huhtikuuta 2013

Autotalli nousee

ja erittäin nopeasti, täytyy sanoa. Timpurit aloittivat tiistaina ja tänään olivat kattotuolit jo paikalla ja jäykistyksen kohteena. Hieman ollaan epävarmoina pohdittu tallin ja katoksen kokoa perustusten pohjalta ja nyt kun rakennuksen koon hahmottaa kunnolla, niin onhan se iso. Toisaalta meillä on paljon tarvetta varastotilalle ja kun taloudessa on kolme pojanviikaria, niin myös mopot, mopoautot, kevarit, moottoripyörät, polkupyörät ja autot löytynevät meidän pihasta.




Seinien pakkelointia on siis piisannut aina vaan. Auringonvalo tuo brutaalisti esiin kaikki epätasaisuudet, joten seinien hiomista, pakkelointia ja maalausta riittää. Pinnat paranevat hitaasti, tai sitten oma toleranssi vain alkaa kasvamaan.

Motivoivaa kun maalatessa alkaa saumanauha kuplia ja sen saa repiä pois

Talotoimitusten sopimuksissa on käytännössä aina klausuuli, että asiakas huolehtii tavaroiden kantamisesta sisään. Tavara siis tuodaan tontille, ja jos kuski on parempaa sorttia, niin se pyritään nostamaan mahdollisimman lähelle ovea.

Tänään pääsin kantamaan katto- ja muita paneeleita 1400kg:n edestä. Tosin paneeleita oli kyllä mukavampi kantaa kuin 2,5 tonnin takka!









2 kommenttia:

  1. Noista tavaroiden pihalle jättämisestä on kyl kans hyvin erilaisia kokemuksia, viime syksynä joku urpo kuski ei viitsinyt ilmoittaa tulostaan kuin puoli tuntia aikaisemmin, vaikka oli pyydetty, ja heitti villat sateeseen pihalle. Siinä vähän hammasta kiristi, mutta onneksi edes osa paketeista oli ehjiä, ettei ihan kaikkiin päässyt vettä.

    VastaaPoista
  2. Mahtavan näköinen talli,itsellä olis aikeissa aloittaa talli projekti,ilmeisesti on päästä ajettava.

    VastaaPoista