Sivut

sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Edistymistä havaittavissa

Nyt on kaikki vapaa-aika ja energia suunnattu seinien pakkeloimiseen, hiomiseen ja pohjamaalaamiseen. Viikossa on tullu valmista ehkä reilun kolmanneksen verran, tosin alkupään opetteluja joudutaan kyllä vielä korjailemaan.

Vinkit, joita saimme saumojen tasoittamiseen, olivat arvokkaita. Työn laadun paranemisen lisäksi myös tehokkuus nousi huomattavasti. Työsarkaa on toki vielä melkoisesti jäljellä, mutta työn edistymisen näkeminen on myös erittäin palkitsevaa. Viime päivinä käyttöön on otettu myös koneellinen hionta. Vinkiksi kaikille, että tavaraa vaan reilusti sen nauhan alle!

Korkean tilan päälle on rakenneltu lisää tellinkejä.
Onneksi ei huimaa!!
Yläkerran lattia on jo täysin kuiva, alakerrassa mittailtiin viime viikolla vielä pahimmillaan 120% lukuja ja eikun uudestaan pintaa hiomaan. Alakerran lattian laatoitus saa siis vielä odottaa, mutta kylppärin seinät ovat päässeet jo hyvään vauhtiin. Vellu, Tmi Vellun Remonttitöistä, on askarellut kylppäriin tulevien mosaiikkien ja luonnonkiviseinän kanssa ahkeraan. Laatat näyttävät kyllä melko upeilta!

Liukuovi-ikkunaa ei ole vieläkään asennettu, kehikko on kyllä tontilla, mutta ikkunoita ei ole vielä näkynyt. Niiden pitäisi ilmestyä tontille ensi viikolla.

mm.työhuoneen kaikki isot lasit vaihdetaan Skaalan toimesta.

Skaala on käynyt tutkimassa reklamaatiotammme ja teki joitain korjauksia paikan päällä. Tosiasia kuitenkin on, että tässä vaiheessa todettiin, että 11 ikkunaa menee kokonaan vaihtoon. Hyvä, että tapahtuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti