Sivut

lauantai 15. joulukuuta 2012

Hartman koti sisustuspaketti -Vol 2

Sisustusvärisuunnitteluun on pakko taas palata.

Posti toi meille perjantaina valmiin sisustusvärisuunnitelman, mutta meille kävi kyllä samoin kuin eräälekkin entiselle pääministerille, joka sai kasan papereita täysin pyytämättä ja yllättäen!

Voitte kuvitella meidän yllätyksen asteen, kun omasta mielestämme olemme vielä siinä vaiheessa, että mietimme kylppärin laatoitusta, eteinen-keittiö-olohuone laattojen osalta myös mm. kokoa. Nyt nämä asiat olikin ratkaistu aivan meidän puolestamme. Joku voisi pitää tätä kätevänä palveluna, mutta meitä se lähinnä ärsyttää. Kun ottaa huomioon, että näin toteutettuna lisähintaa paketista pitäisi jälleen suorittaa lähes viisituhatta euroa, vaikka olemme siis itse ostaneet jo esim. yläkerran makuuhuoneiden laminaatit ja alakertaan tuohon keittiö-olohuone-eteinen laattohin plus-hintaisen tuotteen.

Edellisen käyntimme jälkeen olemme saaneet suunnittelijalta yhden sähköpostin, jossa on kyselty seinämaalien kiitävyysasteita. Siihen on jotenkin vaikea vielä ottaa kantaa, emmekä vielä ole siihen edes vastanneet, ajatuksena on ollut, että jos vaikka vähän talossa testaisi ja katselisi miltä eri kiiltävyysasteet vaikuttavat ennen valintaa ja toiseelta, luulisi että tuon kiiltävyysasteen olisi voinut valita paljon paljon paljon myöhemmin, vaikka vasta siinä vaiheessa kun joskus päästään sisäseiniä maalaamaan.

Sisustusvärisuunnitelma sisältää vielä tilausvahvistuksen, joka pyydetään palauttamaan ja jolla vahvistaisimme "kyseiset tuotteet suunnitelman mukaisesti". Pienenä joustona luvataan, että "saumasävyt käydään läpi vielä asiakkaan kanssa ennen ennen toimittamista". Just, just. Ei taideta palauttaa tätä sitoumusta.

Sisustusvärisuunnittelun osalta tavoitteet on nyt siinä, että saataisiin kohtuuhintainen laminaatti yläkerran aulaan ja alakerran lattiat, sekä laatat että laminaatit. Lisäksi seinämaalit on ajatuksena. Muilta osin tuntuu tarkoituksenmukaisuus koko ajan karkaavan kauemmas.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti