Sivut

maanantai 30. kesäkuuta 2014

Kokemuksia Samsungin kodinkoneiden takuuhuollosta, vol 4

Taas pääsemme palaamaan tähän.. Vaikka olisinkin toivonut, että tämän olisi voinut jo unohtaa..

Olemme aikaisemmin kirjoittaneet ongelmistamme Samsungin astianpesukoneen kanssa ja erityisesti takuuhuollon järjestymisestä. (vol 3, vol 2 ja vol 1)

Monien taisteluiden jälkeen saimme edellisen astianpesukoneen vaihdatettua uuteen. Kyseessä oli aikaisemmin siis puoli vuotta käytössä ollut kone, jonka poistopumppu tai jokin anturi temppuili. Lisäksi takuukorjauksen suorittaminen oli vajavaista ja aiheutti uusia ongelmia.

Nyt meidän puoli vuotta käytössä ollut vaihdettu astianpesukone aloitti taas vikakoodi-laulannan! (ne joilla on samsungin astianpesukone varmasti tietätävät, mitä laulannalla tarkoitan) Tällä kertaa vikakoodi on LE (vuoto). Kone vuotaa alleen, alla kuva lätäköstä ja vikakoodista.

En tiedä onko se asiakkaan puolelta liian vaativaa, mutta jotenkin ajattelisin että astianpesukoneen pitäisi kestää vuotamatta yli puoli vuotta.. Tällä hetkellä kahden samsungin astianpesukoneen käyttökokemuksen perusteella Samsungin astianpesukoneen keskimääräinen käyttöikä on n. 6 kuukautta.

No, laitoin juuri vikailmoitukset koneen myyneen liikkeen edustajalle sekä huoltoliikkeelle. Mielenkiintoista katsoa kuinka korjaus/vaihto/mahdollinen hyvitys tällä kertaa toimii Samsungin organisaatiolta.
3 kommenttia:

  1. Samsungin 6 kk:n käyttöikä ei rajoitu yksinomaan astianpesukoneisiin. Omien kokemusten perusteella tämä on laajennettavissa ainakin näyttöihin, DVD-asemiin ja tallentaviin DVD-bokseihin. Nämä kokemukset ovat tosin useamman vuoden takaa. Mutta uusia kokemuksia en ole enää noiden jälkeen viitsinyt hankkia.

    VastaaPoista
  2. Ensi viikon torstaina kuulemma aikaisintaa onnistuu huoltotoimet ja jos vanhat merkit paikkansa pitää, on se vasta eka yritys.

    VastaaPoista
  3. Voi kun olisin aikaisemmin lukenut nämä jutut, täällä sama paska kone ja samat viat. Taidan kuskata kaatopaikalle koko koneen ja hakea uuden.

    VastaaPoista