Sivut

sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Etenee sittenkin!


Jotenkin on tuntunut, että tämä projekti ei etene millään. Suunnitelmia on pyöritelty, ja jokaisen kommenttikierroksen jälkeen menee oma aikansa, että uudet luonnokset tulevat. Laskimme, että olemme saaneet n. 12 eri luonnosta, joista osan olemme hylänneet heti, ja osaan olemme tarttuneet kommentoiden ja toiveita esittäen.

Nyt kuitenkin tuntuu, että palaset alkavat olemaan kohdallaan. Pohja on rakentunut toiveidemme ja tarpeidemme ympärille. Lähdettäessä tähän projektiin, emme todellakaan ajatelleet, että haluaisimme mitään kovin erikoista ja kummallista, mutta harva suunnittelija on kuitenkaan osannut visiotamme toteuttaa. Tosin syynä voi toisaalta olla myös meissä ja meidän tavassa avata visiotamme ulkopuolisille. Kun on itsellä vahva näkemys siitä, miten haluaa asioiden olevan, alkaa vaan ärsyttää jos joku tulee esittämään besser-wissermäisiä heittoja. 

Mutta kuten todettua, nyt osat tuntuvat loksahtaneen paikalle ja perjantaina maailmalle lähti useampi tarjouspyyntö talopaketeista. Mielenkiinnolla jäämme odottamaan, minkälaisia vastauksia tai lisäselvityspyyntöjä saamme.

Toinen projektimme, kesämökki nytkähti myös hieman eteenpäin kun saimme tilattua maisemaikkunat! ja toivottavasti nämä ikkunat saammekin :) Olemme jo aiemmin, itse asiassa helmikuussa, tilanneet ikkunat, mutta toimittaja ei niitä saanut koskaan toimitettua, tai kuten perjantaina kertoivat, ikkunat vaan olivat jääneet heillä omaan varastoon, eikä jostain syystä kenenkään tehtävänä ollut hoitaa asiaa eteenpäin. No, tilauksemme kuitenkin pysyi purettuna, ärsyttää, kun tämä on hidastanut meitä melkoisesti. 

Lauantaina oli jo legendaariseksi muodostunut Luoman puutuotteen huutokauppa, josta viime vuonna hankimme vierasaitan ja siihen 12m2 terassin, varaston, puuceen, puuvaraston ja n. 500 metriä terassilautaa, pergolan, extra-roomin, lukuisan määrän ovia ja ikkunoita sekä muutaman yllätyspaketin. Tällä kertaa haaviin tarttui kesäkeittiö. Nyt alkavat kaikki palaset olla myös Ähtärissä kohdallaan, joten keväällä odottaa ystäviä ja sukulaisia useampikin kökkä! ps. juomat on tulossa :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti