Sivut

torstai 4. heinäkuuta 2013

Hei, me muutettiin!!

Vaikka blogi onkin viettänyt melkoista hiljaiseloa, ei se tarkoita että mitään ei olisi tapahtunut. Ei, syynä on puhtaasti ajankäytön priorisointi. Ollaan siis muutettu, tosin vasta toisen muuttotarkastuksen jälkeen ja vielä on jonkin verran tekemistä, esimerkiksi listat huutavat poissaolollaan ja tallikin odottaa vielä verhoilua ja vesikatetta.

Vuorokauden vapaat tunnit ovat jääneet viime aikoina sen verran harvoiksi, että ne on tullut käytettyä nukkumiseen. Mutta kun elämä tästä rauhoituu, niin kirjoitettavaakin riittää, sillä kaikki ei ole luonnollisesti mennyt kuten strömsössä...

Vaikka moni sanookin, että ei kannata muuttaa keskeneräiseen taloon ja täydellisessä maailmassa mekään emme niin olisi tehneet, mutta meillä kuitenkin tuli eteen tilanne, jossa pienistä puutteista ei voinut välittää, kun vanha koti meni alta. Ei sitäkään osaa oikein valittaa, kun on kuullut ikäviä tarinoita kahden asunnon loukoista. Toisaalta kaikki olennainen meillä toimii ja pääsimme ennen juhannusta muuttamaan unelmiemme kotiin. On todellista luksusta saada perhe samaan osoitteeseen työmaan kanssa, ei tarvitse miettiä joka ilta lastenvahtien järjestämistä ja muita juoksevia asioita.

Välillä meinaa olla hieman väsymystä tekemiseen, mutta pala kerrallaan tässä mennään. Olemme iloisia ja onnellisia uudesta kodistamme, joka vastaa odotuksiamme ja visioitamme!

Ja pisteenä i:n päälle, ruohikko vihertää jo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti