Sivut

maanantai 14. heinäkuuta 2014

Kokemuksia Samsungin takuuhuollosta, vol 5 -merkki vaihtoon

Niinhän siinä sitten kävi, että kun ensin odotettiin puolitoista viikkoa astianpesukoneen korjausta, niin lopputulemana meille tuli sitten uusi astianpesukone ja tällä kertaa ei enää Samsung.

Korjaaja työskenteli torstaina koneen parissa n. 2 tuntia, vaihtoi ison määrän osia, testasi ja ilmoitti koneen olevan kunnossa. Ihan kiva parin viikon käsitiskien jälkeen. Kone täyteen ja pesemään! Ja taas ensimmäisen pesun lopussa -vikakoodi!



Heti illalla lähti aika kypsyneen lapsiperheen sähköposti sekä huoltoliikkeeseen, että Expertille. Vaasan liikkeestä tuli vielä kuuden jälkeen vastaus, että palaavat asiaan seuraavana päivänä. Sain aamulla soiton ja sovittiin, että voimme vaihtaa koneen uuteen. Tässä vaiheessa Samsung ei ollut enää vaihtoehto! Perjantai-aamuna huoltoliike kävi hakemassa Samsungin pois. Sovittiin, että käymme Seinäjoelta katsomassa vaihtoehtoista konetta ja saamme sen myös sieltä hankkia. Jos uusi kone on kalliimpi, kuin Samsung, niin maksamme siitä välirahan. Kävimme heti perjantai-iltapäivänä katsomassa tarjonnan ja päädyimme Siemensin integroitavaan koneeseen. Kone oli hieman kalliimpi, mutta halusimme koneen joka toimisi suunnitellusti. Koneessa on vielä kiva ominaisuus Samsungiin verrattuna, se nimittäin heijastaa keittiön lattiaan koneen pesuvaiheen ja jäljellä olevan ajan. Loistava ominaisuus!










Pieni ongelma vain oli se, kone oli tilaustavaraa ja toimitusaika olisi ollut n. 5 arkipäivää. Seinäjoen Expertillä oli ainoastaan yksi kone esillä, eikä yhtään varastossa. Kun sanoimme, että ei huvittaisi enää käyttää yhtä viikkoa kesälomasta tiskaamiseen, niin he totesivat, että voivat antaa esittelykoneen meille! Loistavaa, lisäksi toimitus onnistuisi heti lauantaina aamupäivällä asennuksineen. Ja tästä aiheutuvat kustannukset menevät Samsungin korvattavaksi. Todella hyvää asiakaspalvelua kokonaisuutena Expertiltä!

Muutaman koneellisen kokemuksella voimme myös todeta, että koneen pesutulos on huomattavasti parempi kuin Samsungilla. Samsungin käyttökokemukset eivät todellakaan vakuuttaneet astianpesukoneen osalta, 12 kuukautta ja 2 korjauskelvottomaksi mennyttä astianpesukonetta. Toivotaan, että Saksassa valmistettu Siemens olisi kestävämpi.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti