Sivut

torstai 25. joulukuuta 2014

Valkoinen pukeutui Jouluun

Tunnelmia Joulusta 2014 <3

Terassin valoverho

Kynttilä terassilla

Keittiön koristelua -ikkunat vielä vaiheessa

Ikkunat valmiina

No, nämä oli tämän joulun juttu, keittiön ikkunoissa ja sisällä rappujen lasissa


Enkelit ovat meillä tärkeänä osana joulukoristeita, kaikki takanpäällä olevat enkelit olen saanut lahjaksi.  Suurin on mummini tekemä ja ikää alkaa olla jo reilusti 30 vuotta. Manttelin päällä olevan joulukalenterin ostin joskus työmatkalta Tanskasta. Edelleen aikuisten suklaakalenteri -toimii!


Kätevä emäntä kattoi jo ennen aattoa edeltävänä yönä....   -17 istumapaikkaa. Hyvin mahduttiin, vielä tilaa muutamalle tähän sukuun tulijalle ja ainahan voidaan laittaa lisää pöytiä jatkoksi :)  Koristeille oli aika vähän tilaa, jos tarkkaan katsoo näkyy tässäkin kuvassa kynttilöitä, oikeassa valaistuksessa aattona olivat todella kauniita.

Kuva ylhäältä päin. Penkki on voitettu sukuun suojeluskunta-arpajaisista vuonna 1942.

Tänä vuonna väreinä oli kulta ja valkoinen, myös alakerran kuusessa. Kuusia on meillä nykyään kaksi, toinen on yläkerrassa ja lapset saavat laittaa siihen ihan kaikki koristeet mitä ikinä haluavat :) 

Ulkona lyhtyjä. 

Aatonaattona saatiin myös vihdoin ensimmäinen taulu. Veikko Takala: Ilta San Remossa, vuodelta 1962. Tällä taululla on oma tarinansa ja historiansa. Rakastan sitä tuossa paikalla.

Joo, ja onhan meillä tonttujakin. Lasten vuosien varrella askertelmia, näitä toivon lisää. 


Tämä siis se yläkerran kuusi, lasten koristelema, kaikki koristeet mitä vaan on haluttu :) 

Tällä lomalla en rakenna mitään.... no, se oli karkeaa vähättelyä. Tässä Villassa on mm. lasiveranta, porrasrakenteet ja ikkunalasit, valaistuksena ledikynttilät sisällä. Suurin tähän mennessä ikinä rakentamani piparkakkutalo, -linna, -juna tai mikään muukaan, pojat odottaa että pääsevät syömään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti