Sivut

lauantai 31. maaliskuuta 2012

Hyviä uutisia Metsähallitukselta!!!

Kun viime vuonna päätimme lähteä rakentamaan mökkiä Metsähallituksen vuokratontille, oli toki arvattavissa että jollain aikavälillä saadaan lunastaa tontti omaksi kohtuuehdoilla, mutta että tämä mahdollisuus luvataan jo nyt, tuli bonuksena!!! Metsähallituksen eilinen kirje aiheutti mielettömät riemunkiljahdukset meillä!

Nyt vaan kun jaksettaisiin painaa saunamökki-yhdistelmä valmiiksi kevään aikana, että kesällä päästäisi keskittymään toiseen projektiin. Täytyypä jossain vaiheessa lisäillä kuviakin. Haussa muuten liu'uttamalla avattava ikkuna 360 x 180, laittakaa vinkkejä tulemaan jos tiedossa toimittajia. Mitä ilmeisimmin toimittajalla, jolta ollaan tilattu, on "haasteita" toimituksessaan, koska ikkuna on luvattu tammikuulle, mutta ei ole vieläkään tullut. 

perjantai 16. maaliskuuta 2012

Se oikea...?


Miten vaikeata voi olla löytää "se oikea" vastaava mestari/ suunnittelija? Ollaan tapailtu neljää ehdokasta, jotka löytyi erilaisten suositusten ja puskaradioiden kautta ja lopulta tehtiin valinta järki ja tunnesyiden perusteella ja nyt ei auta kuin luottaa, että kyllä tämä kestää.

Muuten on  ollut vähän hiljaista viime aikoina tällä rintamalla ja me ollaan lähinnä vaivuttu välillä epätoivoon. "Se oikea" pohja on edelleen haussa ja vaikka aikaa kesään tuntuu olevan paljon, tosiasia on se, että aina tuntuu olevan perjantai, eikä meillä vieläkään ole mitään konkreettista... tänään tavattiin taas uutta kandidaattia ja näiden ensitreffien jälkeen odotukset ovat jälleen korkealla!